Eettafel weekoverzicht

Daghap Luxe
Maandag Andijviestamppot met een slavink en jus Gebakken zeewolf met rozevalaardappeltjes uit de oven en een komkommersalade
Dinsdag Gesloten
Woensdag Wintercouscous met geroosterde pompoen, pastinaak en wortel
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Allergenen

Nr. Omschrijving
1:Glutenbevattende granen: tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut of kruisingen daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen.*
2:Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren
3:Eieren en producten op basis van ei
4:Vis en producten op basis van vis*
5:Pinda's en producten op basis van pinda's
6:Soja en producten op basis van soja*
7:Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose)*
8:Noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten,macadamianoten en producten op basis van noten*
9:Selderij en producten op basis van selderij
10:Mosterd en producten op basis van mosterd
11:Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad
12:Zwaveldioxide en sulfiten (in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/L uitgedrukt als totaal gehalte aan zwaveldioxide)
13:Lupine en producten op basis van lupine
14:Weekdieren en producten op basis van weekdieren
* Met uitzondering van de in de verordening voedselinformatie genoemde stoffen en producten