Eettafel weekoverzicht

Daghap Luxe
Maandag andijvie stamppot met slavink schol met rösti en salade
Dinsdag Thaise curry met kip, rijst en doperwten
Woensdag Een courgette/gehakt ovenschotel met feta en olijf
Donderdag Virgielburger met steakfrietjes en een salade
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Allergenen

Nr. Omschrijving
1:Glutenbevattende granen: tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut of kruisingen daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen.*
2:Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren
3:Eieren en producten op basis van ei
4:Vis en producten op basis van vis*
5:Pinda's en producten op basis van pinda's
6:Soja en producten op basis van soja*
7:Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose)*
8:Noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten,macadamianoten en producten op basis van noten*
9:Selderij en producten op basis van selderij
10:Mosterd en producten op basis van mosterd
11:Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad
12:Zwaveldioxide en sulfiten (in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/L uitgedrukt als totaal gehalte aan zwaveldioxide)
13:Lupine en producten op basis van lupine
14:Weekdieren en producten op basis van weekdieren
* Met uitzondering van de in de verordening voedselinformatie genoemde stoffen en producten