Eettafel weekoverzicht

Daghap Luxe
Maandag wraptaart met kip, creme fraiche, bosui sla en chilisaus Pastasalade met gerookte kalkoen
Dinsdag Kefta op turks brood met rodekoolsalade
Woensdag zuid afrikaanse bubotie
Donderdag stoofschotel met gedroogde appels, pruimen en snijbonen met rijst en komkommersalade
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Allergenen

Nr. Omschrijving
1:Glutenbevattende granen: tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut of kruisingen daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen.*
2:Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren
3:Eieren en producten op basis van ei
4:Vis en producten op basis van vis*
5:Pinda's en producten op basis van pinda's
6:Soja en producten op basis van soja*
7:Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose)*
8:Noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten,macadamianoten en producten op basis van noten*
9:Selderij en producten op basis van selderij
10:Mosterd en producten op basis van mosterd
11:Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad
12:Zwaveldioxide en sulfiten (in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/L uitgedrukt als totaal gehalte aan zwaveldioxide)
13:Lupine en producten op basis van lupine
14:Weekdieren en producten op basis van weekdieren
* Met uitzondering van de in de verordening voedselinformatie genoemde stoffen en producten