Diners Luxe

Op Societeit Alcuin is het mogelijk om een diner te houden. Hierbij is er keuze uit een menu dat speciaal hiervoor is samengesteld. De keuze varieert per seizoen en de hoeveelheid gangen kunt u geheel zelf bepalen. Er is wel overleg nodig bij hele grote diners, maar in principe is niets onmogelijk. Verder is het gebruikelijk, vooral bij interne diners, om een thema aan het diner te koppelen. Enkele voorbeelden zijn pa-zoon-diners, moeder-dochter-diners, clubdiners, enzovoort. Naast een diner is het ook mogelijk om een BBQ te houden. Hiervoor is een speciaal menu samengesteld. De BBQ kunt u op de binnenplaats van Societeit Alcuin houden. Om een diner of BBQ af te spreken zult u langs moeten komen op de societeit. Dit kan tussen 5 en 6 uur op het beheerschhok (zie de contactgegevens). Een afspraak dient 10 dagen van tevoren te worden gemaakt. Het definitief aantal eters dient uiterlijk 4 dagen van te voren te worden doorgegeven. Voor u een diner afspreekt moet u een ruimte bij de Commissaris van het Consumabel van het Dagelijks Bestuur afhuren (consu@virgiel.nl).

Als u een diner bij ons heeft afgesproken zijn er nog enkele kleine dingen die u zelf moet regelen. Dit zijn:

  • Het regelen van opdieners voor uw diner.
  • Bedankje voor uw opdieners en Kookcie’ers, voor het werk dat zij voor u hebben verricht.
  • De aankleding van de ruimte, hierbij is het ook mogelijk om een aantal artikelen te huren via het PKP.

Het afhuren van een ruimte en het maken van een afspraak gebeurt op de volgende voorwaarden:

De gebruikte ruimte dient aan het einde van het diner veegschoon te worden opgeleverd. Dit kunt u de opdieners laten doen, doen zij dit niet, dan zult u het zelf moeten doen. De afwas dient gedaan te worden. Dit kunt u ook door de opdieners laten doen, maar gebeurt dit niet, dan zult u het zelf moeten doen. Nadat u het diner of BBQ heeft gehouden zal de partij door de penningmeesters van het PKP worden gefactureerd. U krijgt dan een factuur met een begeleidende brief toegestuurd. Het bedrag dient u binnen 2 weken over te maken. U kunt overigens ook langs het BP. Daar kunt u het verschuldigde bedrag betalen.

Het PKP is op werkdagen te bereiken tussen 17.00 en 18.00 op het volgende nummer: 015-2151681 of 015-2151680. U kunt ook mailen naar het adres pkp@virgiel.nl​

Eettafel vandaag

​Vandaag is eettafel Alcuin niet geopend.

De eettafel is gewoonlijk geopend van maandag t/m donderdag van 17:30 tot 19.30.

Kijk hier voor het weekmenu

Sponsors/partners

Agenda

19-03-2018 Huizenbullenavond

22-03-2018 Business tour CEB

23-03-2018 Business tour CEB

24-03-2018 Ouderdagen

26-03-2018 Lancetweek