Partijen

Op Societeit Alcuin is het naast het geven van diners ook mogelijk om partijen te geven. De meest voorkomende partijen die het PKP verzorgt zijn de afstudeerborrels. Naast deze borrels is het ook mogelijk om andere borrels te houden, bijvoorbeeld verticaleborrels, commissieborrels en jaarborrels. Behalve drank kunt u ook happen voor bij uw borrel bestellen. Wij kunnen u veel verschillende soorten happen aanbieden, varierend van frituur tot een overheerlijke kaasplank of beenham.

Voor een partij afgesproken kan worden, moet u een ruimte afschrijven bij de Commissaris van het Consumabel van het Dagelijks Bestuur (consu@virgiel.nl). Om een partij af te spreken zult u langs moeten komen. Dit kan tussen 5 en 6 uur op het beheerschhok (zie de contactgegevens). Deze afspraak moet 10 dagen van tevoren worden gemaakt.

Als u een partij bij ons heeft afgesproken zijn er nog enkele kleine dingen die u zelf moet regelen. Dit zijn:

  • Het regelen van tappers voor uw borrel.
  • Bedankjes voor uw tappers, voor het werk dat zij voor u hebben verricht.
  • De aankleding van de ruimte.

Een laatste puntje waar u aan het einde van de partij rekening mee moet houden, is dat de gebruikte ruimte veegschoon moet worden opgeleverd. Dit kunt u de tappers laten doen, doen zij dit niet, dan zult u het zelf moeten doen.

Nadat u de partij heeft gehouden zal het geheel door de penningmeesters van het PKP worden gefactureerd. U krijgt dan een factuur met een begeleidende brief toegestuurd. Het bedrag dient u binnen 2 weken over te maken. U kunt overigens ook langs het Bar Praesidium. Daar kunt u het verschuldigde bedrag ook betalen.

Het PKP is op werkdagen te bereiken tussen 17.00 en 18.00 op het volgende nummer: 015-2151682. U kunt ook mailen naar het adres pkp@virgiel.nl​

Eettafel vandaag

​Vandaag is eettafel Alcuin niet geopend.

De eettafel is gewoonlijk geopend van maandag t/m donderdag van 17:30 tot 19.30.

Kijk hier voor het weekmenu

Sponsors/partners

Agenda

19-03-2018 Huizenbullenavond

22-03-2018 Business tour CEB

23-03-2018 Business tour CEB

24-03-2018 Ouderdagen

26-03-2018 Lancetweek