Reunisten Vereniging

​Veel oud-Virgilianen hebben goede herinneringen aan hun studietijd, en bezoeken de jaarlijkse Virgiel-reünie en reünie-activiteiten van bijvoorbeeld onderverenigingen, commissies, besturen, disputen.

De Reünistenvereniging heeft tot doel om de band tussen de oud-Virgilianen onderling en met het huidige Virgiel te verstevigen. Hiervoor werkt de Reünistenvereniging nauw samen met het Dagelijks Bestuur van Virgiel en de Oudledencommissie (OLC).

De Reünisten Carmina verschijnt in april en in oktober met artikelen over de komende activiteiten. Ook is er ongeveer zes keer per jaar een kortere mailing over de actuele zaken. De Reünisten Carmina en de mailings worden verstuurd naar iedere oud-Virgiliaan van wie zijn e-mail-adres bij de Reünistenvereniging bekend is.

Vrijwel elke oud-Virgiliaan kent de Reünistenvereniging ook van de reünie, elk jaar in de tweede helft van november met zo’n 400 deelnemers. Bij de reünie worden de 15e, 25e, 40e, 50e en 60e jaars als “jubeljaar” extra in het zonnetje gezet.

Voor meer informatie: http://www.virgielreunist.nl

Eettafel vandaag

Daghap
kibbeling met aardappeltjes en peentjes

Luxe
stamppot andijvie met gehaktbal

Kijk hier voor het weekmenu

Sponsors/partners

Agenda

21-12-2017 Annu uitreiking

23-12-2017 Kerstvakantie

07-01-2018 Kerstvakantie

09-01-2018 Meidendies

10-01-2018 Lancet Lounge 2