1: | Glutenbevattende granen: tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut of kruisingen daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen.* |
2: | Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren |
3: | Eieren en producten op basis van ei |
4: | Vis en producten op basis van vis* |
5: | Pinda's en producten op basis van pinda's |
6: | Soja en producten op basis van soja* |
7: | Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose)* |
8: | Noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten,macadamianoten en producten op basis van noten* |
9: | Selderij en producten op basis van selderij |
10: | Mosterd en producten op basis van mosterd |
11: | Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad |
12: | Zwaveldioxide en sulfiten (in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/L uitgedrukt als totaal gehalte aan zwaveldioxide) |
13: | Lupine en producten op basis van lupine |
14: | Weekdieren en producten op basis van weekdieren |