Sanctus Virgilius Hockey Club Dopie

S.V.H.C. ‘Dopie’ is de hockey ondervereniging van Virgiel waar gezelligheid, tradities en hockeyen op niveau centraal staan. Met ongeveer 350 leden, onderverdeeld in 8 Herenteams en 6 Dames teams kan je bij Dopie in allerlei verschillende teams spelen, afhankelijk van je niveau en instelling. Tophockey, borrelhockey of een combinatie hiervan. Dames 1 speelt tweede klasse en Heren 1 derde klasse. Met 2 fanatieke trainingen en 1 wedstrijd in de week, is dit de ideale manier om je studie en studentenleven te combineren met hockey op niveau!

Naast de gezellige thuiszondagen, waar alle teams elkaar langs de lijn aanmoedigen onder het genot van een biertje, organiseert Dopie een aantal jaarlijkse evenementen: 2 hockeytoernooien, meerdere borrelhockey avonden en 4 Dopiedixo’s (TD’s). Het bekendste evenement van Dopie is het VolleMaanToernooi. Dit toernooi wordt op een doordeweekse dag georganiseerd en is een gezelligheidstoernooi waar Virgilianen zich met hun huis voor inschrijven. Na het hockeyen volgt er een barbecue en een feest op locatie.

Dopie heeft geen eigen accommodatie, maar maakt samen met ongeveer 40 andere Delftse studenten sport- en cultuurverenigingen gebruik van de faciliteiten die X (het Sport Centrum) van de TU Delft te bieden heeft.

Lijkt het jou nou leuk om te hockeyen bij Dopie neem dan contact op met onze secretaris: secretaris@dopie.nl. Of kijk op onze website dopie.nl voor meer informatie.


dopie2.jpg