Shaka brah! 


Er gingen de laatste jaren veel stemmen op voor een boardgezelschap op de toko. Dit jaar is dan ook eindelijk TITO opgericht! De vijf boardsports die wij beoefenen zijn surfboarden, wakeboarden, skateboarden, kitesurfen en snowboarden. Ons doel is om iedereen, van cook tot pro, de kans te geven om te gaan boarden! Naast het beoefenen van deze boardsports zijn er ondercommissies voor het TITOfestival en de TITOsurftrip. Voor het festival gaan wij een dag lang genieten van de board vibe onder goede muziek en voor de surftrip zoeken wij de zon op en het blauwe water om de hele dag te surfen.


Verder proberen wij gunstige dealtjes met kitescholen, wakeboardparken en boardmerken sluiten. Boardsporten kan namelijk best prijzig zijn. Alle activiteiten zullen dus voor een studentenprijs aangeboden worden! 


Per discipline bestaat een Whatsappgroep waarin iedereen vrijblijvend aan toegevoegd kan worden. Zo wordt het onderling organiseren van activiteiten toegankelijker. Wil jij toegevoegd worden aan een van deze Whatsappgroepen? App dan iemand van het bestuur! 


Blijf op de hoogte van alles wat wij organiseren op insta(@titovirgiel) en tot snel! 
Kusjes Tito 1!

WhatsApp_Image_2022-02-22_at_03.34.00.jpeg
WhatsApp_Image_2022-02-22_at_03.34.00_1.jpeg