S.V.V.V. TAURUS

Sanctus Virgilius Voetbal Vereniging Taurus, de voetbal ondervereniging van Virgiel! Wij hebben van alles te bieden: selectievoetbal in het 1e of 2e team, doorstroom vanuit de niet-selectie teams. Maar ook de wat meer vrijblijvende teams: Taurus 3, Taurus 6, Taurus 8 en Taurus 10. Ook voor de vrouwen is er veel te bieden. Naast alle fitte mannelijke sportlichamen hebben we een hoog spelend team Taura 1, maar voor beginners en vrijblijvender: Taura 2. Speciaal voor de eerstejaars hebben wij een maandagavond competitie team, of kun je simpelweg komen meetrainen met één van de acht teams op de woensdagavond en voor selectieteams ook de vrijdagavond. Naast het trappen van een balletje, wordt er bij Taurus ook goed lol getrapt in de vorm van diners, borrels, toernooien, thuiszondagen, gezelligheid binnen teams en veel meer.


Ook bij Taurus zijn er natuurlijk meerdere ondercommissies voor eerstejaars, maar ook sommige voor ouderejaars. Voor de eerstejaars hebben we de TEC en de Toro.


De TEC, oftewel de Taurus Eerstejaars Commissie, zal elk jaar 3 grote activiteiten organiseren voor alle Taurus leden. Een van deze drie activiteiten is het jaarlijkse oliebollentoernooi en de andere twee activiteiten zijn compleet vrij om in te vullen. De Toro is de andere ondercommissie van Taurus voor eerstejaars. De Toro maakt elk jaar iets nieuws. Afgelopen jaren waren dit bijvoorbeeld een Taurus kalender of een Taurus kookboek.
Ben je nog niet helemaal zeker of je wilt komen voetballen, kom dan gewoon een keer lekker meetrainen! Of weet je wel al zeker dat je wilt inschrijven bij de mooiste voetbalvereniging van Nederland, laat het ons weten via een mail naar svvvtaurus@gmail.com. Voor een sfeer impressie kan er ook gekeken worden op onze Instagram: svvvtaurus.

tauruslogo.JPG